Kinderopvang

PLONS is een initiatief van de stad Peer voor buitenschoolse kinderopvang. Een gemotiveerd team staat klaar om de opvang van uw kind zo goed mogelijk te verzorgen. De lokalen nodigen uit tot spel, creativiteit, ontspanning en huiselijkheid.

• Onze buitenschoolse kinderopvang PLONS staat open voor alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar en dit van 6.30 uur tot schooltijd en na de school tot 18.30 uur.
  • Op schoolvrije dagen, op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties is PLONS open van 6.30 uur tot 18.30 uur in de Molenstraat 7 te Peer.
  • De kinderen moeten vooraf ingeschreven worden.
  • Voor meer informatie kan u terecht bij: PLONS Peer Centrum Molenstraat 7  3990 Peer  www.plonspeer.be  tel.011/610730

Spring is ook een initiatief van de stad Peer voor naschoolse opvang. Voor kinderen die op schooldagen voor 16.45 uur of op woensdag voor 13 uur kunnen afgehaald worden.

• Elke schooldag na schooltijd tot 16.45 uur en op woensdag tot 13 uur.
  • De opvang gaat door in de eetzaal van onze school.
  • Prijs €1,20 / kind / dag

Bij de dienst opvanggezinnen Peer kunt u ook terecht voor buitenschoolse opvang. Deze dienst heeft diverse opvanggezinnen in de regio Peer voor opvang van kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar. Tijdens de vakantie en weekends (incidenteel) is het mogelijk om de kinderen hele dagen te laten opvangen.