Inschrijvingen

Inschrijving nieuwe leerlingen

Komt jouw kind mogelijk naar onze school en wil je graag meer informatie hebben alvorens in te schrijven, dan maken wij graag een afspraak voor jou. Dit kan per mail via
info[!]basisschooldepuzzel.be of telefonisch 011 63 26 06. Op die manier kunnen we voldoende tijd vrij maken om al jouw vragen te beantwoorden.

Ieder jaar organiseren we tijdens de maand juni een infoavond voor de ouders van de nieuwe instappertjes van het komende schooljaar. Deze informatieavond wordt georganiseerd om de instap van jouw zoon of dochter zo vlot mogelijk te laten verlopen. Tijdens deze avond heb je als ouder de mogelijkheid om je kind in te schrijven.

Net voor de instapdata wordt er nog een contactmoment voorzien voor de kleuter en de juf. Dit wordt afhankelijk van de situatie gepland tijdens of na de schooluren. De kinderen mogen dan al even meekomen om te spelen terwijl de ouders een woordje uitleg krijgen over de werking in de klas. De juf zal ook een aantal praktische tips meegeven. Op die manier is iedereen klaar voor de eerste schooldag in onze kleuterschool.

De instapmomenten voor het schooljaar 2018-2019 liggen wettelijk vast op:
- maandag 3 september 2018
- maandag 5 november 2018
- maandag 7 januari 2019
- vrijdag 1 februari 2019
- maandag 11 maart 2019
- dinsdag 23 april 2019
- maandag 3 juni 2019

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.
kristel.pazen[!]basisschooldepuzzel.be