Herfstwandeling
Op 4 oktober gingen de leerlingen op herfstwandeling. Omdat het ook dierendag was, brachten we onderweg een bezoekje aan de dierenarts, om vervolgens onze wandeling verder te zetten. Tijdens een vrij moment in het bos werden er kampen gebouwd, herfstvruchten verzameld en gewoon gespeeld. Wil je de foto's zien, kijk dan in het mapje herfstwandeling. Daar staan al de foto's van de herfstwandeling.

Jeugdvereniging
Op vrijdag 19 oktober was het dag van de jeugdvereniging. Chiro en KLJ waren goed vertegenwoordigd in het 2de leerjaar. Op de foto zie je de leden, al dan niet in uniform.
Hier kan je onze leden zien.

Project beroepen: De brandweer
Op dinsdag 23 oktober bezochten de leerlingen van het 2de de brandweerkazerne  van Lommel. Na het bekijken van een film werden ze in 2 groepen rondgeleid. Sepp mocht even een echte brandweerman zijn. Bij de rondleiding vielen er 2 'slachtoffers'. Gelukkig was de ambulancier in de buurt. Wat leken de leerlingen klein toen ze in een 'echte' brandweerwagen mochten zitten. We kwamen buiten met veel 'toekomstige' brandweermannen. Hier kan je ons zien.

Opdrachteneiland
Op vrijdag werken de leerlingen per 2 aan een opdracht. Na 15 minuten schuiven ze door naar de volgende activiteit. Verschillende eilanden komen aan bod: denkeiland, taaleiland, fijneiland, sameneiland en wereldeiland. Hier zie je ze actief bezig.