Onze school is gelegen in een rustige en landelijke omgeving.

We geven onderwijs in ruime leslokalen en de kinderen kunnen heerlijk ontspannen op de ruime speelplaatsen.

EXTRA'S:
-Tijdens de middagpauze organiseren we middagsport en schaakwedstrijden.

-De verkozen leerlingen van het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar komen maandelijks samen tijdens de middag in het Puzzelparlement.

-Vanaf het schooljaar 2017-2018 krijgen de leerlingen  van het 4de leerjaar typelessen met de speelse en online methode 'TYP10' tijdens de lesuren.

-Tijdens de lessen wordt er gebruikt gemaakt van chromebooks en iPads om de kinderen mee te leren evolueren in deze snelgroeiende computermaatschappij.

-We werken volgens het 3-sporenbeleid d.w.z. dat zowel de zwakke, middelmatige als sterke leerling uitdagingen krijgt op zijn/haar niveau.
Om deze sterke leerlingen extra kansen te bieden zijn we reeds 3 jaren in opleiding bij Exentra, het expertisecentrum rond hoogbegaafdheid.