1ste leerjaar

Zelfstandig werken
Op vrijdag werken de leerlingen zelfstandig per twee of drie. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan allerlei taakjes. Hier kan je ze aan het werk zien.

Spinnen
De kinderen van onze klas zijn helemaal niet bang meer van spinnen! Ze gingen op spinnentocht en leerden hoe de spinnen hun webjes maken, wat gifkaken zijn, de vijanden van de spin, ... en nog veel meer. Ze knutselden ook zelf spinnetjes, deze kan je hier bekijken.

Project BEROEPEN:
- Bezoek aan de brandweer
Hier kan je de foto's bekijken.
- Spelletje in de klas
De foto's staan hier.

Techniek
De leerlingen van het eerste leerjaar kregen hulp van hun lieve opa's tijdens de techniekdag. De ervaren opa's kwamen wat graag hun kleinkinderen helpen met het timmerwerkje. Gelukkig had niemand een blauwe nagel opgelopen.
Klik hier om de foto's te bekijken.

Sneeuwpret
Wie maakte de grootste sneeuwman? En wie zijn sneeuwpop was kleiner dan 1 meter? Wie had de zwaarste bal gerold? Wij vonden het leuk!! Kijk hier naar de foto's.

David en Golliat
Tableau 'Vivant' gemaakt door de leerlingen van onze klas. Neem hier maar een kijkje.

Pizza's bakken
Het was smullen van onze zelfgemaakte pizza's, hmmmm kijk hier maar.

Ook de juf werd gedoopt. :)

Voorlezen meter/peter
De kinderen hebben de brief van moederdag voorgelezen aan hun meter/peter. Zo konden ze oefenen voor het grote moment. Hier kan je enkele foto's bekijken.

Kronkeldidoe
Hier kan je de foto's van onze sportieve kinderen bekijken.
1STE LEERJAAR - Foto 1
Klik op de foto voor een grote weergave