1ste leerjaar

Bingel!
Vanaf nu kunnen de leerlingen van het 1ste leerjaar ook op Bingel.
Hun meter en peter hebben hun leren inloggen, het eiland verkennen en taakjes maken.
Dank je wel meters en peters jullie deden dit super goed!
Veel succes op Bingel lieve jongens en meisjes  van het eerste!
Hier kan je zien hoe ze samenwerken.

Veldloop
De kinderen hebben hun uiterste best gedaan tijdens de veldloop op 19/09.
Met z'n allen zo snel mogelijk naar de eindstreep!
Medailles zijn er ook gewonnen ... wil je ze zien? Spannend hé, kijk snel hier.

Thema dieren
Wij hebben in ons klasje heel wat bijgeleerd over diertjes en hun verzorging. We kregen in de klas bezoek van een actief konijn, grote en kleinere lieve cavia's, een kraaiende haan die uit de doos wilde springen en zelfs echte slangen! Ook brachten we een bezoek aan Tom&Co waar we heel wat diertjes gezien hebben en hun verzorgingsproducten hebben leren kennen.
Ook puppy Buddy kwam vandaag bij ons op bezoek. Wat werd hij geknuffeld! :)
Ben je benieuwd ... kijk dan even hier

Herfstwandeling
Op vrijdag 18 oktober gingen de leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar op herfstwandeling. Aangekomen in het bos speelden ze een spel. Per groepje moesten er allerlei opdrachtjes uitgevoerd worden. Op het einde van het spel maakten ze met het verzamelde materiaal een kunstwerkje. Hier kan je ze bezig zien.

Tussendoortje :)
Er was iemand heel blij toen ze in haar doosje keek! Dat tussendoortje smaakte dubbel zo lekker! Kijk hier maar snel wat we bedoelen. ;)