Sportclub
Op woensdag 18 september was het dag van de sportclub. Dit was duidelijk te merken in onze klas. De kinderen mochten hun sport voorstellen. Op het einde van de voormiddag gingen we met z'n allen buiten even sporten. De klimmuur mocht natuurlijk niet ontbreken.
Hier kan je onze leden van de sportclub zien.

Veldloop
De kinderen hebben hun uiterste best gedaan tijdens de veldloop op 19/09.
Met z'n allen zo snel mogelijk naar de eindstreep!
Medailles zijn er ook gewonnen ... wil je ze zien? Spannend hé, kijk snel hier.
Hier staan nog enkele foto's van onze klas.

Spel en opdracht
Elke donderdag werken de leerlingen per 2 aan een opdracht of spelen samen een spel. Om het kwartier gaat er een belletje en schuiven ze door.
Hier kan je ze aan het werk zien.

Maquette maken
De leerlingen maakten in groep een maquette van de klas. Ze deden dit met blokjes. Natuurlijk ging dit alleen met een goede samenwerking.
Hier kan je de maquettes bewonderen.
Ra, ra, wat stelt elk blokje voor? :)

Herfstwandeling
Op vrijdag 18 oktober gingen de leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar op herfstwandeling. Aangekomen in het bos speelden ze een spel. Per groepje moesten er allerlei opdrachtjes uitgevoerd worden. Op het einde van het spel maakten ze met het verzamelde materiaal een kunstwerkje. Hier kan je ze bezig zien.