Lego Education
Hier kan je de leerlingen aan het werk zien.

Veldloop
De kinderen hebben hun uiterste best gedaan tijdens de veldloop op 19/09.
Met z'n allen zo snel mogelijk naar de eindstreep!
Medailles zijn er ook gewonnen ... wil je ze zien? Spannend hé, kijk snel hier.

Dag van de jeugdbeweging
Hier kan je ons in uniform zien.

Herfstwandeling
Wandelen is fijn en gezond, zeker in de herfst want dan kleurt de natuur op zijn mooist.
De leerlingen lieten zich verrassen door de enorme rijkdom aan paddenstoelen, eikels, kastanjes en kleurrijke bladeren in onze natuur en het zonnetje was ook van de partij.
Hier kan je de sfeerbeelden bekijken.

Alles met de bal
Sportief zijn onze leerlingen wel! Dat kan je zien op deze foto's.

T4t, Techniekvoormiddag
We maakten samen met een leerkracht techniek van TIO een leeslampje. Het was een boeiende en leerrijke voormiddag. Hier kan je ons aan het werk zien.

Kerstfeestje
Hier kan je enkele foto's bekijken.

Openbaar vervoer
Wij, de leerlingen van het vierde leerjaar leerden over het openbaar vervoer. We nodigden de papa van Flor, Dirk Grobben, uit in onze klas. Hij is buschauffeur bij De Lijn en hij wist ons te vertellen over zijn beroep. Op onze vragen kregen we een antwoord en we vonden het een leerrijke en boeiende les! Nogmaals bedankt, Dirk!
De foto's kan je hier bekijken.