Afscheid PAVEL

Meester Pavel

7 jaar geleden hebben we als team contact opgenomen met meester Pavel om de kinderen in onze basisschool te leren schaken.
Pavel deed dit geweldig. Hij had altijd wel een mopje klaar en kon de kinderen ook blijven boeien!
Er zijn heel wat 'schakers van basisschool De Puzzel' die in de loop der jaren mee hebben gedaan aan schaakwedstrijden in de buurt en er goede scores behaalden.

Vandaag heeft Pavel zijn laatste schaaklessen gegeven in het 5de en 6de leerjaar. Dit konden we niet zomaar laten voorbijgaan.
Meester Peter had samen met de leerlingen van het 5de leerjaar een mooi 'afscheidsgedicht' gemaakt. (vind je in bijlage PDF)
Zoals je kan zien op de foto's hebben niet alleen Pavel maar al de kinderen genoten van dit emotionele moment.

Pavel, hartelijk dank voor je belangeloze en vrijwillige inzet in onze basisschool De Puzzel.
De deur blijft altijd voor je openstaan!

het puzzelteam

Documenten (PDF)
afscheid Pavel (0,3 Mb)
Om PDF-documenten te kunnen lezen, heeft u de Adobe® Acrobat® Reader nodig op uw computer. Deze kan u gratis downloaden van de website van Adobe: www.adobe.be