Sint
Rommelpiet had vrijdagmorgen wat teweeg gebracht in het tweede leerjaar! Stoelen op de bank, kasten open, met de blokken gespeeld, allerlei materiaal uit de banken gehaald. Gelukkig lag er ook een zak vol met cadeautjes en de borden waren gevuld met koekjes. De kinderen waren zeer tevreden en hadden de klas op een paar minuten terug opgeruimd.
Hier kan de zien wat de Rommelpiet heeft gedaan.

Bouwen
De leerlingen bouwden in groep hun klas in het klein. Ze deden dit met legoblokjes. En of dit lukte? Kijk hier maar eens naar de resultaten.

Doorschuifsysteem
Op donderdagvoormiddag werken de leerlingen per 2 een kwartier aan een opdracht en schuiven vervolgens door. Zowel rekenen, taaloefeningen, lezen, W.O., iets verder inoefenen, ... komen hier aan bod. Hier kan je de leerlingen aan het werk zien.

Heerlijke tomatensoep tijdens de middagpauze
Wil je ons zien smullen? Klik dan hier

Knikkerbanen
De leerlingen maakten als afsluiting van het w.o. thema 'Handig die handen' zelf een knikkerbaan van een deksel van een schoenendoos en rietjes. Op het einde mochten ze alle knikkerbanen uitproberen. Wil je onze knikkerbanen zien, kijk dan snel hier.

Dierenpret!
Omdat de zus van Cas 2 vriendjes mee naar de klas mocht brengen, kwamen deze in de namiddag ook een kijkje nemen in het tweede leerjaar. Op de foto's kan je zien of dit bezoek welkom was!