Sint

De Sint en zijn Pieten kunnen helaas niet naar school komen om de kinderen te ontmoeten. Maar vorige nacht zijn ze stiekem een kleine verrassing komen brengen ... hiervoor moesten de kinderen de schatkaart volgen die de Pakjes Piet had achtergelaten. Wat was het spannend voor de kinderen van het lager onderwijs. Hier kan je de sfeerbeelden bekijken.

Op 4 december zijn de kleuters met de schatkaart op zoek gegaan naar de vele cadeautjes.
Wat waren ze enthousiast en niet te stoppen! Hier kan je de sfeerbeelden bekijken.

K2
Hier kan je de foto's bekijken van K2. De mooie tekst kan je lezen op de pagina van K2.

1ste leerjaar
Hier staan de foto's.

Rommelpiet had vrijdagmorgen wat teweeg gebracht in het tweede leerjaar! Stoelen op de bank, kasten open, met de blokken gespeeld, allerlei materiaal uit de banken gehaald. Gelukkig lag er ook een zak vol met cadeautjes en de borden waren gevuld met koekjes. De kinderen waren zeer tevreden en hadden de klas op een paar minuten terug opgeruimd.
Hier kan de zien wat de Rommelpiet heeft gedaan.

Hierbij de foto's.

We wensen jullie allemaal een fijn 'Sinterklaas'-weekend en geniet van jullie speelgoed!