Onze school is gelegen in een rustige en landelijke omgeving.

We geven onderwijs in ruime leslokalen en de kinderen kunnen heerlijk ontspannen op de ruime speelplaatsen.

EXTRA'S:
-Tijdens de middagpauze organiseren we middagsport en schaakwedstrijden.

-Vanaf 6 januari 2020 zijn we gestart met een slaapklasje voor de kleinste kleuters d.w.z. dat jouw kind op dezelfde campus kan verblijven van 6.30 uur tot 's avonds 18.30 uur en 's middags gratis een dutje kan doen!

-De verkozen leerlingen van het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar komen maandelijks samen tijdens de middag in het Puzzelparlement.

-De leerlingen  van het 4de leerjaar krijgen typelessen met de speelse en online methode 'TYP10' tijdens de lesuren.

-Tijdens de lessen wordt er gebruikt gemaakt van chromebooks en iPads om de kinderen mee te leren evolueren in deze snelgroeiende computermaatschappij.

-We werken volgens het 3-sporenbeleid d.w.z. dat zowel de zwakke, middelmatige als sterke leerling uitdagingen krijgt op zijn/haar niveau.
Om deze sterke leerlingen extra kansen te bieden hebben we de opleiding bij Exentra gevolgd, het expertisecentrum rond hoogbegaafdheid.  We zijn dus een EXENTRA - school!